PÅMELDINGSSIDE FOR ANTICELLULITT TRENING OG FOR BESTILLING AV ALOE VERA

Hei kjære deg –

Jeg er så utrolig glad for at du er her og viser meg din tillit – jeg har nemlig et stort brennende hjerte for det jeg formidler kunnskap om her…:)! Og så vet jeg samtidig at kanskje mange vil dømme meg for at jeg prater om dette temaet, og har kanskje nesten lyst å “anklage” meg for å lage et kroppspress. Men vit at jeg ALDRI kommer til å dømme deg for at du har cellulitter, fordi det er naturlig å ha det i perioder i livet. I tillegg  så ønsker jeg meg at du heller aldri vil dømme meg, om du skulle treffe på meg og få øye på en de cellulittene som fremdeles henger igjen på min kropp, siden jeg har de utfordringene jeg faktisk har med min helse.

Naturlig med cellulitter

Når vi går igjennom stress, svangerskap, hormonforandring i kroppen, så er det er helt naturlig for oss kvinner å få cellulitter. Så vit at jeg ØNSKER at vi skal få lov å ha cellulitter i perioder av livet, ellers kan vi ikke leve livet fullt som kvinner. Hvem kan vel føde barn uten å få dette skjønnhetsproblemet? Hvem lever vel helt stressfritt og har en optimal livsførsel til enhver tid?

Men,….så finnes det tider hvor vi må få lov å ta tak i oss selv og få opp energien og livsgnisten. Det finnes tider hvor vi må få lov til å jobbe med “beauty’en” vår. Og det er nettopp deg jeg snakker til nå, som er klar for å jobbe med dette. Og….når vi jobber med dette problemet, så jobber vi samtidig med å styrke vår generelle helse og vårt immunforsvar.

Her kan se en av mine deltakere etter kun 1 UKE på anticellulitt protokollen, med en spesiell styrketrening, karbohydratredusert mat med masse grønnsaker og uten “reaktive matvarer”. Hun har også tatt kosttilskuddene jeg anbefaler.

Dette er altså siden hvor du melder deg på denne treningen som kan reversere cellulitter og hvor du bestiller din aloe vera, for å få støtte til å kvitte deg med cellulitter og falskt fett på kroppen.

 

Jeg inviterer deg med på trening med meg to til tre ganger i uka. Treningen reverserer cellulitter. Jeg har prøvd det ut og ser en tydelig forbedring. Treningen foregår på tirsdager og torsdager og lørdag i min kursgruppe, som du blir en del av når du har bestilt din aloe vera (jeg gir deg min innkjøpspris).

Du må høre på denne videoen for å få informasjon om opplegget, og så legge inn din bestilling på aloe vera / de andre valgfrie produktene jeg omtaler her:

Når du har hørt på videoen skal du bestille produkter.

De produktene du MÅ ha er :

3 flasker aloe vera med valgfri smak. Peachvarianten er uten sukker og smaker utrolig godt. Sivera er for deg med leddplager. Immun er for deg som vil støtte immunforsvaret. (nb !den har sitron)

De produktene du kan velge å OGSÅ ha med er også:

1)Omega 3 (antiinflammatorisk og bra for oss som spiser mettet fett (fra kokos og dyrefett)

2)Probiotika m/12 bakteriestammer (bra for å tilføre bakterier som tetter tarmen og som bryter ned histamin, bakterier som er forbundet med reversering av autoimmune lidelser)

3)Reishi (betaglukaner er gode for immunforsvaret, energigivende, stressreduserende, kan bidra til mindre allergisymptomer, væskeansamlinger og fett rundt mage, rumpe, lår pga av den stressreduserende effekten.)

4)Cell Essence Regeneration

Jeg forteller hvordan du tar dem når vi starter, men helt enkelt fortalt, så skal du ta aloe vera jus når du spiser, og de andre produktene skal du ta om morgenen og om kvelden. (Cell Essence er ikke omtalt i video, men er super for å få ned inflammasjon etter trening og kan tas om kvelden. Hun på bildet ovenfor, brukte denne i sin protokoll).

I denne videoen forteller jeg hvordan du bestiller:

 

For å få link til bestilling, må du fylle ut dette skjemaet.

For å få prisene som er antydet, må du bestille aloe vera 3- pack som et minimum. Du betaler ikke frakt. Du kan velge å ha dette som et abonnement, da vil hver 5. levering bli gratis. Om du ikke ønsker abonnement, er det selvsagt fullstendig ok.

Nå du har fått link og bestilt så sender du meg ei melding og jeg legger deg inn i kursgruppa!

Og om du  ikke allerede har sett-mitt webinar om FEC, (Falskt Fett, Ekte Fett og Cellulitter), så kan du se det her:-)

Ring meg om du har spørsmål 10-16

Tlf 41255679

Veileder Hege Wangen